Wederverkopers:

Leid de weg naar duurzaamheid

Bedankt voor uw bezoek aan onze website over onze speciale vloeibare composteermachine/ voedselvergister. We willen u graag voorstellen aan een baanbrekende oplossing die belooft de manier waarop u voedselafval beheert, te transformeren. Terwijl u de uitdagingen van voedselafvalbeheer navigeert, biedt onze composteermachine een innovatieve benadering via zijn geavanceerde enzymatische aerobe verteringstechniek.

Naast onze voedselafval vergisters lossen we nog meer uitdagingen op. Sluit u bij ons aan om microplastics uit voedselverpakkingen te verminderen en chemicaliën in reinigingsproducten te elimineren.

patent pending technoligy in the GS-Food Waste Digester - composting machine - digester - composter - LFC - Food waste composting machine

Breng duurzame oplossingen binnen handbereik van uw klanten

Word lid van ons netwerk als wederverkoper gaat niet alleen over het verkopen van producten – het gaat erom een ​​verschil te maken. We zoeken partners die ons engagement voor milieubescherming delen en de weg willen leiden in hun markt. Bij GS-Food Waste Digesters (unieke vloeibare composteermachine) bieden we innovatieve oplossingen die belangrijke milieuproblemen aanpakken via drie productlijnen: onze geavanceerde machines, enzymatische producten en groene verpakkingen.

Onze machines staan aan de voorhoede van organisch afvalbeheer en verminderen aanzienlijk methaan- en CO2-uitstoot in vergelijking met traditionele afvalverwijderingsmethoden. Door organisch afval weg te leiden van stortplaatsen, maken we een tastbare impact op klimaatverandering en elimineren we ook de noodzaak van vervuilende en storende vrachtwagens.

Onze enzymatische producten bieden een groen alternatief voor chemische reinigingsmiddelen, ongediertebestrijdingsmiddelen en landbouwproducten. Ze zijn veilig, effectief en dragen bij aan gezondere leef- en werkomgevingen. Met onze groene verpakkingsmogelijkheden vervangen we fossiel gebaseerde kunststoffen door hernieuwbare, composteerbare materialen, waardoor de milieuvoetafdruk verder wordt verkleind. Geen microplastics en giftige verpakkingen meer wanneer je met ons samenwerkt.

Wat ons onderscheidt is onze toewijding aan het milieu en innovatie. Als wederverkoper heb je toegang tot unieke, hoogwaardige producten waar jouw klanten dol op zullen zijn. Bovendien profiteer je van ons uitgebreide netwerk van leveranciers, wat zorgt voor betrouwbare toegang tot voorraad en ondersteuning.

Sluit je aan bij onze missie om een groenere, duurzamere toekomst te creëren. Samen kunnen we een echt verschil maken – voor onze planeet en voor toekomstige generaties. Word een GS-Food Waste Digesters wederverkoper en wees de milieuleider in jouw markt.

Innovatieve technoligie voor een betere aarde!

 • Wij bieden een assortiment vloeibare composteermachines aan, te beginnen met vier modellen met capaciteiten variërend van 80 tot 800 liter.
 • Naarmate we ons uitbreiden naar nichemarkten, zullen grotere machines worden ontwikkeld om aan specifieke behoeften te voldoen.
 • Onze productie vindt plaats in Nederland, waar we samenwerken met hoogwaardige partners om topkwaliteit productienormen te waarborgen.
 • We onderhouden open en transparante communicatiekanalen met onze wederverkopers, waarbij we hun zorgen aanpakken, updates verstrekken en sterke en wederzijds voordelige samenwerkingen bevorderen.
 • Geniet van directe communicatie met de eigenaren, waardoor snelle responstijden en persoonlijke aandacht worden gegarandeerd.
 • Wederverkopers beschikken over uitgebreide marketingmaterialen en promotieondersteuning om hun marketinginspanningen te versterken en de verkoop te stimuleren.
 • Profiteer van ons patent pending techniek, waardoor innovatieve oplossingen en geavanceerde technologieën worden gegarandeerd.
 • Voor enzymatische oplossingen en de ontwikkeling van nieuwe mengsels om verschillende organische afvalstromen af te breken, staat een team van vier experts tot uw dienst.
 • Op het gebied van groene verpakkingen kunt u gebruikmaken van ons uitgebreide netwerk van meer dan 3.000 experts, fabrikanten en leveranciers.
 • Met meer dan zeven jaar ervaring bieden wij uitgebreide ondersteuning aan klanten die nieuwe op planten gebaseerde producten zoeken.

Onze 3 pilaren

In de hedendaagse milieubewuste wereld onderscheiden onze drie productlijnen zich door hun impactvolle bijdragen. Onze voedselafval/ SWILL afval vergisters (composteermachines) zetten organisch afval efficiënt om in waardevolle hulpbronnen, verminderen CO2- en methaanemissies en verlagen de kosten voor afvalverwerking.

De enzymatische producten die we aanbieden, bieden effectieve reinigings-, plaagbestrijdings- en bodemverbeteringsoplossingen, terwijl het gebruik van chemicaliën wordt geminimaliseerd en een veiligere en groenere werkomgeving wordt bevorderd.

Bovendien elimineren onze groene verpakkingsalternatieven de noodzaak van op fossiele brandstoffen gebaseerde kunststoffen, wat de milieuschade vermindert en aantrekkelijk is voor milieubewuste consumenten.

Voordelen van onze machines

De expertise van onze vloeibare composteermachine ligt in zijn vermogen om voedselafval snel en efficiënt af te breken door middel van enzymatische aerobe afbraak proces. Dit proces maakt gebruik van de kracht van onze speciale enzymenmixen in combinatie met onze machine en een gecontroleerd proces om complexe organische verbindingen om te zetten in eenvoudigere componenten.

GS-Food Waste Digester - composting machine - digester - composter - LFC - Food waste composting machine

geen gedoe

In tegenstelling tot traditionele aerobe vergisters, levert onze machine geen compost op als eindproduct. Deze unieke benadering elimineert de noodzaak voor aanvullend afvalbeheer, waardoor de werklast en het gedoe verminderen.

Ja, ook vloeistof

Onze GS-Food Waste Digesters zijn ontworpen om niet alleen vast voedselafval te verwerken, maar ook vloeibare producten zoals soepen en sauzen. Een prestatie die ongeëvenaard is door andere vloeibare aerobe vergisters op de markt.

unieke enzymen

Onze enzymmixen zijn speciaal voor ons ontwikkeld en richten zich op specifieke organische moleculen in het voedselafval, waardoor hun afbraak wordt geïnitieerd. Proteasen pakken eiwitten aan, lipasen richten zich op vetten, enzovoort.

zo simpel

Een van de belangrijkste voordelen is de functie voor op afstand beheer. Plaats eenvoudig het voedselafval in de machine, en wij regelen de rest. Ons deskundige team beheert de machines op afstand, wat zorgt voor een moeiteloze ervaring voor uw personeel.

vet verdwijnt

Een van onze enzymen in onze mix is speciaal ontworpen om het vet en de olie in voedselafval af te breken, resulterend in een vetvrije afvalstroom. Geen verstopping van rioolbuizen of overbelaste vetafscheiders met onze machines.

volledig ontzorgd

Onze service is ontworpen om uitgebreide ondersteuning te bieden. Het servicecontract omvat volledige ondersteuning vanuit ons centrum, online monitoring en machineaanpassingen. Bovendien dekt het contract de levering van enzymen en procesmaterialen.

foamed PLA clamshells - plant-based - PLA - green packaging
foamed PLA clamshells - plant-based - PLA - green packaging
compostable cutlery and napkins
foamed PLA clamshells - plant-based - PLA - green packaging

Verpak duurzaam, denk groen

Bij GS-Food Waste Digesters zijn we trots op het bieden van meer dan alleen afvalbeheeroplossingen – we zijn een duurzame revolutie in verpakkingen aan het pionieren. Onze vloeibare composteermachine zijn niet alleen in staat om verschillende plantaardige verpakkingsmaterialen af te breken, maar bieden ook tal van milieuvoordelen.

Milieuvoordelen van Plantaardige Verpakkingen

Door plantaardige verpakkingen in onze vergisters te integreren, dragen we bij aan een groenere, meer milieubewuste toekomst. Hier zijn enkele belangrijke milieuvoordelen:

 1. Verminderde CO2-uitstoot: Plantaardige verpakkingsmaterialen produceren minder koolstofemissies tijdens productie en verwijdering in vergelijking met traditionele op fossielen gebaseerde kunststoffen, wat helpt bij het tegengaan van klimaatverandering.
 2. Eliminatie van fossiele plastics: Door gebruik te maken van plantaardige materialen zoals suikerriet, aardappelzetmeel en papierpulp, verminderen we de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en dragen we bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen.
Een Divers Assortiment aan Plantaardige Verpakkingen

We bieden een uitgebreid assortiment aan plantaardige verpakkingsmaterialen om aan diverse behoeften en toepassingen te voldoen. Van bestek en borden tot bakjes, servetten en bekers, ons assortiment omvat een verscheidenheid aan milieuvriendelijke alternatieven. Al onze producten zijn gemaakt van hernieuwbare plantaardige bronnen zoals suikerriet, aardappelzetmeel en papierpulp, met minimale milieu-impact.

Sluit je aan bij ons in het omarmen van duurzame verpakkingsoplossingen met onze GS-Food Waste Digesters. Samen kunnen we een significant verschil maken in het verminderen van afval en het opbouwen van een meer duurzame toekomst voor komende generaties.

Geen chemicaliën meer

Voorloper in duurzaamheid door enzymatische innovatie

In een wereld waar traditionele chemische producten lange tijd de standaard zijn geweest, staat een nieuw tijdperk van innovatie voor de deur. Bij GS-Food Waste Digesters nemen we het voortouw in het introduceren van enzymatische alternatieven die niet alleen de effectiviteit van conventionele chemicaliën evenaren, maar deze zelfs overtreffen.

Onze reis begon met een inzicht: de behoefte aan duurzame alternatieven voor chemische producten in verschillende sectoren. Of het nu gaat om huishoudelijke reiniging of industriële toepassingen, het overmatig gebruik van agressieve chemicaliën heeft negatieve gevolgen voor het milieu en de gezondheid van mensen. Daarom zijn we begonnen aan een missie om de onbenutte potentie van enzymatische technologie te verkennen.

Gedreven door onze toewijding aan duurzaamheid begaf ons team van experts zich op een ontdekkingsreis. We ontdekten de opmerkelijke doeltreffendheid van enzymatische oplossingen in een breed scala aan toepassingen, van wasmiddelen en desinfectiemiddelen tot olieverwijdering en algenbestrijding. Enzymen bleken krachtig, maar toch zacht, en boden een veiliger en milieuvriendelijker alternatief voor traditionele chemicaliën.

Kwaliteit ontmoet innovatie

Samenwerken met kwaliteitspartners stelt ons in staat om eersteklas componenten in onze vloeibare composteermachine te integreren, waardoor hun prestaties en duurzaamheid worden verbeterd. De geavanceerde elektronische componenten van Panasonic, de precisiesensoren van IFM electronics en de betrouwbare krachtoplossingen van Varvel Motors zijn slechts enkele voorbeelden van de hoogwaardige onderdelen die we in onze machines integreren.

Door samen te werken met internationaal gerenommeerde bedrijven krijgen we toegang tot een uitgebreid netwerk van middelen, expertise en geavanceerde technologie. Dit stelt ons in staat om GS-Food Waste Digesters te ontwerpen en te fabriceren die niet alleen voldoen aan, maar de normen in de branche overtreffen, waardoor ze jarenlang soepel kunnen functioneren.

duplo block

Enkele van onze artikelen (Engels)

 Here are some of the benefits of using a liquid food waste digester compared to a curbside collection system.

Wastewater treatment processes are integral not only for purifying water but also for extracting valuable raw materials from sewage, contributing to sustainability and resource conservation.

The different building blocks that come out of food waste when digested by enzymes are simple sugars, amino acids, and fatty acids.

Our machines discharge the digested food waste into the sewage that eventually ends up at a wastewater treatment plant, where all the sewage wastewater is treated.

Methane (CH4) is a potent greenhouse gas that plays a significant role in global warming. It is the second most important greenhouse gas after carbon dioxide (CO2) in terms of its impact on climate change.