Onze partners:
Samen naar morgen: Partnerschap voor kwaliteit, impact en duurzaamheid

Wij werken samen met toonaangevende partners in de industrie om de hoogste normen van kwaliteit en innovatie te waarborgen in onze GS-Food Waste Digesters. Door samen te werken met gerenommeerde bedrijven op het gebied van elektronica, motoren en technologie, garanderen we de betrouwbaarheid en efficiëntie van onze composteermachines. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om geavanceerde componenten te integreren in onze vergisters, waardoor hun prestaties en levensduur worden verbeterd.

Samen zetten we ons in voor het bevorderen van positieve verandering en het creëren van een groenere, schonere toekomst voor komende generaties.

globe old for for our international partner on our partner webpage GS-Food waste digesters
patent pending technoligy in the GS-Food Waste Digester - composting machine - digester - composter - LFC - Food waste composting machine

Kwaliteit ontmoet innovatie: Partnerschap in duurzaamheid

Bij GS-Food Waste Digesters stellen we de betrouwbaarheid van onze machines voorop om een naadloze werking en maximale efficiëntie voor onze klanten wereldwijd te garanderen. Deze toewijding aan kwaliteit is de reden waarom we ervoor kiezen om samen te werken met internationale partners van hoogwaardige kwaliteit, zoals Panasonic, IFM Electronic, Varvel onderdelen, en meer.

Het werken met partners van dit kaliber stelt ons in staat om eersteklas componenten in onze composteermachines te integreren, waardoor hun prestaties en duurzaamheid worden verbeterd. De geavanceerde elektronische componenten van Panasonic, de precisiesensoren van IFM Electronic en de betrouwbare krachtoplossingen van Varvel motor onderdelen onderdelen zijn slechts enkele voorbeelden van de hoogwaardige onderdelen die we in onze machines integreren.

Door samen te werken met internationaal gerenommeerde bedrijven krijgen we toegang tot een uitgebreid netwerk van middelen, expertise en geavanceerde technologie. Dit stelt ons in staat GS-Food Waste Digesters te ontwerpen en te produceren die niet alleen voldoen aan, maar de normen van de industrie overtreffen, waardoor ze jarenlang soepel kunnen functioneren.

Bovendien vergemakkelijkt onze samenwerking met deze partners efficiënte service en snelle reparaties wanneer dat nodig is. Met een internationaal distributiekanaal van reserveonderdelen kunnen we snel reageren op eventuele onderhouds- of reparatiekwesties, waardoor de downtime wordt geminimaliseerd en de uptime wordt gemaximaliseerd voor onze klanten.

Kortom, samenwerken met internationale partners van hoogwaardige kwaliteit is essentieel voor GS-Food Waste Digesters om ongeëvenaarde betrouwbaarheid, duurzaamheid en service aan onze klanten te bieden. Samen streven we ernaar ervoor te zorgen dat onze machines feilloos werken en duurzame afvalbeheeroplossingen bieden die een positieve impact hebben op het milieu en gemeenschappen wereldwijd.

IFM industries our partner in our food waste digester for sensors

Waar innovatie duurzaamheid ontmoet.

IFM Electronic

De ifm-ondernemingsgroep staat als pionier en als partner voorop in de wereld van automatisering en digitalisering. Met de expertise in meten, besturen, regelen en verwerken, heeft ifm zich onderscheiden als een wereldwijde marktleider op het gebied van automatiserings- en digitaliseringstechnologieën.

De focus ligt op innovatie en kwaliteit, maar ook op het leveren van klantgerichte oplossingen met een garantie van 5 jaar. Met een rijke geschiedenis sinds 1969 en een toegewijd team van meer dan 9000 werknemers in 150 landen, behoort ifm tot de wereldwijde leiders in de branche. ifm electronic staat voor zijn producten en biedt een uitgebreid portfolio van sensoren, besturingen, software en systemen die essentieel zijn voor industriële automatisering en digitalisering.

Als familiebedrijf dat nu door de tweede generatie wordt geleid, combineert ifm de kracht van een groeiende ondernemingsgroep met de flexibiliteit en klantnabijheid van een middelgroot bedrijf. Het internationale karakter van ifm wordt versterkt door zijn wereldwijde aanwezigheid en het vermogen om sterke partnerschappen te vormen. Of het nu gaat om sensoren, besturingen, beeldverwerking, identificatiesystemen of innovatieve Industry 4.0-oplossingen: de productfolio van ifm helpt u om uw productieproces of machines te optimaliseren met realtime onderhoud, energiemonitoring en track & trace. ifm – gedreven door applicaties, met de focus op digitalisering en continuïteit.

ifm – close to you

Panasonic_Industry_Logo

Panasonic Industry

Verspreid over meer dan 18 landen in Europa, implementeren we onze internationale servicebelofte in op de klant gerichte oplossingen op lokaal niveau.

Panasonic Industry Europe maakt deel uit van de wereldwijde Panasonic Industry-organisatie, een van de vijf belangrijkste operationele bedrijven binnen Panasonic Holding. Door Japanse precisie en robuustheid te combineren met Europese creativiteit en design, creëren we de toekomst. Onze competitieve systemen en modules zijn onderling verbonden en bieden voordelen voor onze klanten in tal van toepassingen. In-house ontwikkelde software verbetert ons hardwareportfolio en ondersteunt onze klanten in hun dagelijkse bedrijfsprocessen, waardoor ze alomvattende oplossingen hebben voor industrie 4.0.

Vooral in onze Experience Centers in heel Europa adviseren we onze klanten door op maat gemaakte oplossingen aan te bevelen en te implementeren voor verschillende bedrijfssectoren. We implementeren service- en operationele excellentiestrategieën, waardoor een sterk netwerk van Europese klanten en distributiepartners ontstaat. Van onze kleine componenten die zijn ingebouwd in alledaagse producten die een grote rol spelen in het leven van consumenten, tot het aanbieden van een volledige serviceaanpak, we zijn toegewijd om onze klanten in staat te stellen hun doelen voortdurend te bereiken.

Door toekomstige talenten aan te moedigen en te sponsoren in baanbrekende projecten en experts uit verschillende bedrijfstakken uit te nodigen, breiden we voortdurend de kennis van onze medewerkers uit en blijven we in contact met de veranderende wereld van morgen.

Onze 3 pilaren

In de hedendaagse milieubewuste wereld onderscheiden onze drie productlijnen zich door hun impactvolle bijdragen. Onze voedselafval/ SWILL afval vergisters (composteermachines) zetten organisch afval efficiënt om in waardevolle hulpbronnen, verminderen CO2- en methaanemissies en verlagen de kosten voor afvalverwerking.

De enzymatische producten die we aanbieden, bieden effectieve reinigings-, plaagbestrijdings- en bodemverbeteringsoplossingen, terwijl het gebruik van chemicaliën wordt geminimaliseerd en een veiligere en groenere werkomgeving wordt bevorderd.

Bovendien elimineren onze groene verpakkingsalternatieven de noodzaak van op fossiele brandstoffen gebaseerde kunststoffen, wat de milieuschade vermindert en aantrekkelijk is voor milieubewuste consumenten.

Overveld Techniek 

We zijn de officiële importeur van verschillende grote Europese merken. We hebben sterke merken geselecteerd die elkaar perfect aanvullen en wereldwijd beschikbaar zijn, zodat reserveonderdelen snel beschikbaar zijn waar u ze ook nodig heeft. Voor vragen over deze merken, de producten en hun beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen of hier een chatgesprek starten.

In het begin van de jaren tachtig werden de eerste ideeën geboren om het regionaal bekende afhaalpunt binnen de toenmalige Machinefabriek van Overveld te transformeren tot een onafhankelijke B.V. Een nieuw gebouw, inclusief een hoogbouwmagazijn met liften, laad- en losdocks, montageateliers, en natuurlijk, nieuwe producten. De focus lag destijds op het bieden van een nog betere service en een uitgebreider assortiment aan producten, zodat onze relaties konden worden voorzien van al hun behoeften op het gebied van aandrijftechnologie op één adres.

Het eerste officiële importagentschap werd al in 1986 opgericht met de reductoren en variatoren van Varvel in Italië.

Al ons personeel staat klaar om u te adviseren over onze producten, diensten en service om de continuïteit binnen uw bedrijfsprocessen te waarborgen. We werken niet met aparte binnen- en buitendienstmedewerkers, waardoor we efficiënter kunnen werken en u meestal met dezelfde contactpersoon te maken heeft. Kortom, duidelijk en transparant. Natuurlijk bewaken we binnen ons team alles wat voor u belangrijk kan zijn.

Corvina cloud logo our parnter

Corvina Cloud

Ons industriële IoT-cloudplatform is specifiek ontworpen voor bedrijven die willen profiteren van de nieuwste digitale technologieën om hun bedrijfsactiviteiten te laten groeien en verbeteren. Ons platform omvat geavanceerde oplossingen voor slimme productie en slimme machines voor industriële IoT, waarmee realtime monitoring, voorspellend onderhoud en op afstand bedienbare mogelijkheden mogelijk zijn. Deze functies zijn gemakkelijk toegankelijk via een gebruiksvriendelijke interface en zijn specifiek ontworpen om bedrijven te helpen de efficiëntie te verhogen, de downtime te verminderen en de algehele productiviteit te verbeteren.

Met het halve eeuw oude erfgoed van EXOR International als basis, combineert het platform ongeëvenaarde ervaringen op het gebied van software, firmware en hardware.

Of het nu op componentniveau is met indrukwekkende esthetische en functionele gegevensinterfaces, of op fabrieksniveau met multi-protocol gegevensvisualisatie, het X Platform biedt een ongeëvenaarde oplossing. Onze langdurige ervaring zorgt ervoor dat zelfs wanneer zich uitdagingen voordoen, wij de expertise bieden om deze te overwinnen. Met het X Platform voldoen machinebouwers niet alleen aan, maar herdefiniëren ze de normen in de industrie.

De benadering van EXOR voor beveiliging is gebaseerd op de internationale richtlijnen zoals uiteengezet in:

IEC 62443 

NIST Cybersecurity Framework 1.0

Vergelijkbaar met de opkomende industriestandaard heeft EXOR meerdere lagen van beveiliging die onze klanten zoveel mogelijk beschermen, maar tegelijkertijd in staat stellen om hun bedrijf te blijven uitvoeren.

De beveiliging moet aanwezig en robuust zijn, maar mag operationele behoeften niet belemmeren. Dit is het delicate evenwichtspunt waar we met elk van onze klanten aan werken om te bereiken.

Our partner for enzymatic food waste digestion

De kracht van enzymen Custome Enzymes

Custom Enzymes is een toonaangevende leverancier van innovatieve op maat gemaakte enzymatische formuleringen. Wij zijn toegewijd aan de levering, marketing en distributie van biotechnologische enzymatische formuleringen op basis van natuurlijke biologische afbreekbaarheid die geschikt zijn voor verschillende sectoren, overheden, NGO’s en instellingen.

Door voortdurend uitgebreid onderzoek en productontwikkeling zijn we in staat om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en te laten zien hoe biotechnologie een belangrijke rol kan spelen, zowel nu als in de toekomst.

Bij Custom Enzymes zijn alleen producten van de hoogste kwaliteit verkrijgbaar. We worden gedreven door internationale normen en protocollen, met de wens voor grensverleggende innovatie zoals gedefinieerd door onze wereldklasse onderzoekslaboratoria en state-of-the-art productiefaciliteiten. Onze productiemethodologie wordt uitgevoerd door goed gekwalificeerd en zeer gemotiveerd personeel dat strikte controlestandaarden volgt en procedures voor kwaliteitsborging tijdens het productieproces hanteert.

Wij geloven in de planeet en streven naar ondersteuning van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties voor 2030, en wij ondersteunen de Net-Zero 2050 Agenda. We nemen onze rol in Regeneratie en Duurzaamheid zeer serieus.