Klantgericht denken: Ontmoet onze gewaardeerde klanten

Welkom op onze Klantenpagina, waar we trots een diverse groep bedrijven presenteren die samenwerken met GS-Food Waste Digesters. Elke klant vertegenwoordigt een unieke reis naar duurzaamheid en milieubewustzijn. We zijn dankbaar voor deze vooruitstrevende organisaties die onze oplossingen hebben gekozen om hun afvalbeheeruitdagingen aan te pakken. Ontdek hun verhalen en leer over de positieve effecten die ze hebben ervaren door onze diensten.

globle in hand

Hotel Lero - Dubrovnik

Hotel Lero, gelegen aan Iva Vojnovića 14 in Dubrovnik, Kroatië, is een gerenommeerd etablissement dat bekend staat om zijn onberispelijke service, elegante accommodaties en gunstige locatie. Op slechts een korte afstand van de historische oude stad van Dubrovnik biedt Hotel Lero gasten gemakkelijke toegang tot de beroemdste bezienswaardigheden, attracties en culturele bezienswaardigheden van de stad.

Het hotel beschikt over een scala aan comfortabele en goed ingerichte kamers en suites, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel vakantiegangers als zakenreizigers. Of bezoekers nu op zoek zijn naar een ontspannend uitje of een productieve zakenreis, Hotel Lero biedt een gastvrije en gastvrije omgeving voor alle gasten.

Naast de stijlvolle accommodaties biedt Hotel Lero een verscheidenheid aan voorzieningen en faciliteiten om het verblijf van gasten te verbeteren. Deze kunnen onder andere on-site eetgelegenheden zijn die heerlijke lokale en internationale gerechten serveren, wellness- en fitnessfaciliteiten, vergader- en evenementenruimtes, en attente conciërgediensten.

Bij Hotel Lero komen innovatie en duurzaamheid samen in hun toewijding aan milieuvriendelijkheid. Meer dan een jaar geleden werden ze pioniers in de horeca door onze eerste Food Waste Digester in hun keuken te installeren – een gedurfde stap om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Met een capaciteit van 160 liter heeft deze geavanceerde machine hun afvalbeheerpraktijken gerevolutioneerd, waardoor ze efficiënt voedselafval konden verwerken dat werd gegenereerd op meerdere locaties. Van de drukke keukens van hun twee restaurants tot de levendige sfeer van hun twee bars, Hotel Lero omarmde de kans om een tastbaar verschil te maken in hun milieu-impact.

Door hun voedselafvalverwijderingsproces te centraliseren, heeft Hotel Lero niet alleen hun bedrijfsvoering gestroomlijnd, maar ook hun toewijding aan duurzame praktijken aangetoond. In plaats van organisch afval naar stortplaatsen te sturen, waar het zou bijdragen aan schadelijke methaanemissies, kozen ze voor een groenere weg – een die in lijn is met hun waarden en resoneert met hun milieubewuste gasten.

Snel meer locaties

Ceres

Voor restaurant, hotels, fast-food en bedrijfskantines.

Caelus

Voor wat grotere restaurants, hotels, catering, bakkerijen.

Gaia (z.s.m. foto's)

Restaurants, catering, ziekenhuizen, universiteiten.

Telluris (z.s.m. foto's)

Cruiseschepen, ziekenhuizen, voedselverwerkende bedrijven

onze modellen

GS-Food waste digesters

Innovatie en kwaliteit: Samen streven naar duurzame excellentie

Samenwerken met gewaardeerde partners van hoogstaande kwaliteits producten stelt ons in staat om eersteklas componenten in onze composteermachines te integreren, waardoor hun prestaties en duurzaamheid worden verbeterd. Geavanceerde elektronische componenten van Panasonic, precisiesensoren van IFM Electronic en betrouwbare krachtoplossingen van Varvel Motoronderdelen zijn slechts enkele voorbeelden van de hoogwaardige onderdelen die we in onze machines integreren.

Door samen te werken met internationaal gerenommeerde bedrijven krijgen we toegang tot een uitgebreid netwerk van middelen, expertise en geavanceerde technologie. Dit stelt ons in staat om GS-Food Waste Digesters te ontwerpen en te produceren die niet alleen voldoen aan, maar de industriestandaarden overtreffen, waardoor ze jarenlang soepel kunnen draaien.

In wezen is het partnerschap met internationale partners essentieel voor GS-Food Waste Digesters om ongeëvenaarde betrouwbaarheid, duurzaamheid en service te bieden aan onze klanten. Samen streven we ernaar ervoor te zorgen dat onze machines foutloos werken en duurzame afvalbeheeroplossingen bieden die een positieve impact hebben op het milieu en gemeenschappen wereldwijd.

Onze 3 pilaren

In de hedendaagse milieubewuste wereld onderscheiden onze drie productlijnen zich door hun impactvolle bijdragen. Onze voedselafval/ SWILL afval vergisters (composteermachines) zetten organisch afval efficiënt om in waardevolle hulpbronnen, verminderen CO2- en methaanemissies en verlagen de kosten voor afvalverwerking.

De enzymatische producten die we aanbieden, bieden effectieve reinigings-, plaagbestrijdings- en bodemverbeteringsoplossingen, terwijl het gebruik van chemicaliën wordt geminimaliseerd en een veiligere en groenere werkomgeving wordt bevorderd.

Bovendien elimineren onze groene verpakkingsalternatieven de noodzaak van op fossiele brandstoffen gebaseerde kunststoffen, wat de milieuschade vermindert en aantrekkelijk is voor milieubewuste consumenten.