ons product:

GS-Food Waste Digester

swill afval verwerking op hoog niveau.

Wij stellen graag een baanbrekende oplossing aan u voor die belooft de manier waarop u Swill afval verwerking te transformeren – de GS-Food Waste Digesters. Terwijl u de uitdagingen van voedselafvalbeheer navigeert, bieden onze composteermachines een innovatieve aanpak door middel van hun geavanceerde enzymatische aërobe verteringsmethode. Vanaf nu geen gedoe meer met Swill afval.

GS-Food Waste Digester - composting machine - digester - composter - LFC - Food waste composting machine

Revolutionair Swill afval verwerking begint hier!

Ons gepatenteerde enzymatisch proces in onze GS-Food Waste Digesters – composteermachines om Swill afval te verwerken adresseert diverse urgente milieukwesties:

 1. Vermindering van CO2-uitstoot door vuilniswagens: Traditionele methoden voor voedselafvalverwerking vertrouwen zwaar op frequente ophalingen door vuilniswagens, wat resulteert in aanzienlijke CO2-uitstoot. Door de noodzaak van deze vervuilende voertuigen te elimineren, vermindert onze aanpak de koolstofvoetafdruk aanzienlijk.
 2. Beperking van methaanemissies uit stortplaatsen: Swill afval dat in stortplaatsen wordt gestort, genereert aanzienlijke methaanemissies, een krachtig broeikasgas. Door voedselafval uit stortplaatsen te weren, speelt onze technologie een cruciale rol bij het verminderen van methaanemissies en het bestrijden van klimaatverandering.
 3. Eliminatie van onhygiënische afvalcontainers: Conventionele groene containers die worden gebruikt voor de opslag van Swill afval, veroorzaken vaak hygiëneproblemen, zoals het verspreiden van vieze geuren en het aantrekken van ongedierte. Onze oplossing biedt een schonere, geurloze en milieuvriendelijke alternatief, waardoor een aangenamere ervaring met afvalverwijdering wordt gegarandeerd.

Het doorbreken van barrières in SWILL afvalbeheer: In tegenstelling tot traditionele compostmachines levert onze machine geen compost op als eindproduct. Deze unieke aanpak elimineert de noodzaak voor aanvullend afvalbeheer, waardoor de werklast en het gedoe worden verminderd. Onze op maat gemaakte voedselvergister is ontworpen om niet alleen vast voedselafval te verwerken, maar ook vloeibare producten zoals soepen en sauzen. Via ons enzymatische proces breken we deze voedselproducten af tot kleinere, beheersbare componenten, een prestatie die door geen enkele andere vloeibare voedselvergister op de markt wordt geëvenaard.

Capaciteit voor piekperiodes: We begrijpen het belang van voldoende capaciteit voor voedselafval, vooral tijdens drukke periodes zoals feestdagen. Het aanbieden van de juiste maat vergistermachine is essentieel om betrouwbaarheid te bieden, zelfs tijdens de drukste tijden van het jaar. Het is belangrijk op te merken dat verschillende soorten SWILL afval in verschillende snelheden afbreken. Voedingsmiddelen zoals dichte vezelgroenten en kippenbotten hebben meer tijd nodig om af te breken. Om aan uw unieke behoeften te voldoen, hebben we inzicht nodig in uw dagelijkse afvalproductievolume en -typen, vooral tijdens piekperioden.

GS-Food Waste Digester - composting machine - digester - composter - LFC - Food waste composting machine

Hoogwaardig touchscreen en PLC,
van onze partner Panasonic.

100% organische vloeibare afvalstroom,
ideaal voor biogasproductie bij de RWZI.

Wij maken gebruik van IFM-sensoren voor een
nauwkeurige registratie en monitoring van de machine.

Wij werken samen met een toonaangevende Europese motorfabrikant,
bekend om het produceren van machines met uitzonderlijke duurzaamheid.

Onze machine maakt continu verwijdering van voedselafval
gedurende de dag mogelijk terwijl het wordt gegenereerd,
in tegenstelling tot andere machines die batchverwerking vereisen.

We bedienen en controleren de machine op afstand 24/7
om een optimale verteringsproces te garanderen.

Onze machine breekt efficiënt de vetten af die aanwezig zijn in voedselafval,
waardoor het risico op verstoppingen in de leidingen wordt
verminderd en een soepele werking wordt gegarandeerd.

Het onthullen van het proces: De expertise van GS-Food Waste Digesters ligt in het vermogen om voedselafval snel en efficiënt af te breken door middel van enzymatische aërobe spijsvertering. Dit proces maakt gebruik van de kracht van onze speciale enzymenmixen in combinatie met onze machine en een gecontroleerd proces om complexe organische verbindingen om te zetten in eenvoudigere componenten.
Enzymen, de katalysatoren van de natuurlijke wereld, staan centraal in dit proces. Onze unieke enzymenmixen zijn speciaal ontwikkeld voor de composteringsmachine en richten zich op specifieke organische moleculen in het voedselafval, waardoor hun afbraak wordt geïnitieerd. Proteasen pakken eiwitten aan, lipasen richten zich op vetten, enzovoort. Als gevolg hiervan worden grote, complexe moleculen omgezet in kleinere, gemakkelijker te hanteren fragmenten.

Naadloos support, op afstand bedienbaar: Een van de belangrijkste voordelen van de GS-Food Waste Digester is de functie voor op afstand beheer. Medewerkers hoeven alleen maar het voedselafval in de machine te plaatsen, en wij regelen de rest. Ons deskundige team beheert de machines op afstand, waardoor uw personeel een probleemloze ervaring heeft.

Huidige voedselafval verwerkingssysteem

food waste process system existing

Voedselafval verwerking met onze machines

food waste processing with our composting machine

Voordelen van onze machines

De expertise van onze vergister ligt in zijn vermogen om Swill afval snel en efficiënt af te breken door middel van enzymatische aerobe afbraak proces. Dit proces maakt gebruik van de kracht van onze speciale enzymenmixen in combinatie met onze machine en een gecontroleerd proces om complexe organische verbindingen om te zetten in eenvoudigere componenten.

GS-Food Waste Digester - composting machine - digester - composter - LFC - Food waste composting machine

geen gedoe

In tegenstelling tot traditionele aerobe composteermachines, levert onze machine geen compost op als eindproduct. Deze unieke benadering elimineert de noodzaak voor aanvullend afvalbeheer, waardoor de werklast en het gedoe verminderen.

Ja, ook vloeistof

Onze GS-Food Waste Digesters zijn ontworpen om niet alleen vast voedselafval te verwerken, maar ook vloeibare producten zoals soepen en sauzen. Een prestatie die ongeëvenaard is door andere vloeibare aerobe vergisters op de markt.

unieke enzymen

Onze enzymmixen zijn speciaal voor ons ontwikkeld en richten zich op specifieke organische moleculen in het voedselafval, waardoor hun afbraak wordt geïnitieerd. Proteasen pakken eiwitten aan, lipasen richten zich op vetten, enzovoort.

zo simpel

Een van de belangrijkste voordelen is de functie voor op afstand beheer. Plaats eenvoudig het voedselafval in de machine, en wij regelen de rest. Ons deskundige team beheert de machines op afstand, wat zorgt voor een moeiteloze ervaring voor uw personeel.

vet verdwijnt

Een van onze enzymen in onze mix is speciaal ontworpen om het vet en de olie in SWILL afval af te breken, resulterend in een vetvrije afvalstroom. Geen verstopping van rioolbuizen of overbelaste vetafscheiders met onze machines.

volledig ontzorgd

Onze service is ontworpen om uitgebreide ondersteuning te bieden. Het servicecontract omvat volledige ondersteuning vanuit ons centrum, online monitoring en machineaanpassingen. Bovendien dekt het contract de levering van enzymen en procesmaterialen.

Ons eerste model: Ceres

Onze GS-Food Waste Digesters, vernoemd naar de oude godin Ceres, belichamen een toewijding aan milieubewustzijn en duurzaamheid. Ceres, ook wel bekend als “Demeter” in de Griekse mythologie, werd vereerd als de godin van landbouw en oogst, een symbool van vruchtbaarheid en de verzorging van de aarde.

Met een capaciteit van 80 liter SWILL afval zijn onze composteermachines op maat gemaakt voor kleinere restaurants, boetiekhotels of vestigingen met meerdere locaties die op zoek zijn naar gedecentraliseerde oplossingen voor afvalbeheer. Door meerdere kleinere machines te integreren, kunnen deze bedrijven op efficiënte wijze voedselafval ter plaatse beheren, waardoor transportkosten worden geminimaliseerd en hun ecologische voetafdruk wordt verkleind.

Het compacte ontwerp van onze composteermachines maakt naadloze integratie in keukenruimtes mogelijk, waarbij de efficiëntie wordt gemaximaliseerd en verstoring van de dagelijkse activiteiten wordt geminimaliseerd. Bovendien zorgt het continue verteringsproces ervoor dat voedselafval gedurende de dag kan worden afgevoerd naarmate het wordt gegenereerd, waardoor de noodzaak voor batchverwerking wordt geëlimineerd en geur- en hygiëneproblemen worden verminderd.

Door de kracht van Ceres te benutten, stellen onze GS-Food Waste Digesters kleinere vestigingen in staat proactieve stappen te zetten naar milieubewustzijn, terwijl de operationele efficiëntie en kosteneffectiviteit worden verbeterd. Sluit u aan bij ons in het omarmen van een groenere toekomst met duurzame oplossingen voor afvalbeheer die zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

ons tweede model: Caelus

Onze GS-Food Waste Digesters, vernoemd naar de oude god Caelus, belichamen onze toewijding aan milieuduurzaamheid door bij te dragen aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen.

Caelus, een oude Romeinse god van de hemel, ontleende zijn naam aan het Latijnse woord “caelum”, wat “hemel” of “lucht” betekent. Caelus symboliseert het belang van schone lucht en milieupuurheid.

Met een royale capaciteit van 160 liter voedselafval zijn onze GS-Food Waste Digesters perfect geschikt voor restaurants, cateringdiensten, hotels, resorts en gezondheidsfaciliteiten. Hun veelzijdige formaat en robuuste capaciteiten maken ze tot een ideale keuze voor instellingen die op zoek zijn naar efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen voor afvalbeheer.

Door de kracht van Caelus te benutten, dragen onze GS-Food Waste Digesters niet alleen bij aan een schonere omgeving, maar bieden ze ook tal van voordelen voor bedrijven. Hun grotere capaciteit zorgt ervoor dat instellingen met hoge volumes voedselafval hun afvalstromen effectief kunnen beheren, waardoor bijdragen aan stortplaatsen worden verminderd en duurzame praktijken worden bevorderd.

Bovendien optimaliseert het gestroomlijnde ontwerp en de geavanceerde technologie van onze GS-Food Waste Digesters de operationele efficiëntie, waardoor bedrijven tijd en middelen kunnen besparen terwijl ze hun milieueffect minimaliseren.

Sluit u aan bij ons in het omarmen van een groenere toekomst met de innovatieve en duurzame afvalbeheeroplossingen die onze GS-Food Waste Digesters bieden, geïnspireerd door de tijdloze wijsheid van Caelus, de Romeinse god van de hemel.

New pictures

coming soon

Het derde model: Gaia

 

Onze GS-Food Waste Digesters, vernoemd naar de oude godin Gaia, belichamen onze toewijding aan milieubeheer en het belang van het beschermen van onze planeet.

Gaia, vernoemd naar de Griekse godin van de aarde, belichaamt de onderlinge verbondenheid met onze planeet en het belang van milieubescherming. Ze vertegenwoordigt niet alleen de fysieke aarde, maar ook de spirituele band tussen alle levende wezens en onze planeet. Gaia symboliseert natuurlijke cycli, vruchtbaarheid en het cruciale belang van milieubescherming. Ze dient als een herinnering voor ons om onze planeet te koesteren en te beschermen.

Met een royale capaciteit van 400 liter zijn onze GS-Food Waste Digesters ideaal voor instellingen met hoge volumes voedselafval, zoals ziekenhuizen, grote restaurants, resorts, catering en kleine cruiseschepen. Hun robuuste capaciteit maakt efficiënt beheer van voedselafvalstromen mogelijk, waardoor bijdragen aan stortplaatsen worden verminderd en duurzame afvalpraktijken worden bevorderd.

Sluit u aan bij ons in het omarmen van een groenere toekomst met de innovatieve en duurzame afvalbeheeroplossingen die onze GS-Food Waste Digesters bieden, geïnspireerd door de tijdloze wijsheid en eerbied voor de natuur belichaamd door Gaia, de godin van de aarde.

het vierde model: Telluris

Telluris, afgeleid van het Latijnse woord voor ‘aarde,’ symboliseert respect, zorg en bescherming voor onze planeet, waarbij de nadruk wordt gelegd op het belang van het behoud van het natuurlijke milieu en ecosysteem. Deze naam herinnert ons eraan om bewust te zijn van onze relatie met de aarde en verantwoordelijkheid te nemen voor de bescherming ervan voor toekomstige generaties. Telluris benadrukt onze plicht om voor onze planeet te zorgen.

Met een aanzienlijke capaciteit van 800 liter zijn onze GS-Food Waste Digesters ideaal voor resorts, cateringdiensten, cruiseschepen, ziekenhuizen en kleine voedselverwerkingsbedrijven. Hun robuuste capaciteit maakt efficiënt beheer van voedselafvalstromen in verschillende omgevingen mogelijk, waardoor de milieu-impact wordt verminderd en duurzame afvalpraktijken worden bevorderd.

Sluit u aan bij ons in het omarmen van een groenere toekomst met de innovatieve en duurzame afvalbeheeroplossingen die onze GS-Food Waste Digesters bieden, geïnspireerd door de tijdloze wijsheid van Telluris, de belichaming van onze verantwoordelijkheid om voor onze planeet te zorgen.

New pictures

coming soon

Alle voordelen van onze composteer machines op een rij

 • Vermindert de hoeveelheid SWILL afval die naar stortplaatsen gaat.

 • Vermindert de emissie van methaan, een potent broeikasgas, door voedselafval uit stortplaatsen te halen.

 • Verlaagt de CO2-uitstoot door de frequentie van vuilniswagenritten te verminderen.

 • Geen noodzaak meer van traditionele groene afvalcontainers.

 • Bespaart kosten voor afvalverwerking

 • Voorkomt geurproblemen en aantrekken van ongedierte geassocieerd met SWILL afval containers.

 • Maakt gebruik van het bestaande rioolwatersysteem voor afvalverwerking.

 • Bevordert een schoner en gezonder werkomgeving voor medewerkers.

 • Verlaagt de vraag naar fossiele brandstoffen voor afvaltransport.

 • Verbetert de hygiëne op locaties waar voedselafval wordt gegenereerd.

 • Verhoogt de efficiëntie van afvalverwerking op locatie.

 • Biedt een circulaire oplossing voor het beheer van Swill afval,  waarbij organisch materiaal wordt omgezet in waardevolle hulpbronnen.

 • Minimaliseert het risico op ziekteverwekkers en bacteriën in voedselafval.

 • Minimaliseert de impact op het milieu door gebruik te maken van bestaande infrastructuur.

 • Verlaagt de totale ecologische voetafdruk van afvalverwerking.

Onze 3 pilaren

In de hedendaagse milieubewuste wereld onderscheiden onze drie productlijnen zich door hun impactvolle bijdragen. Onze voedselafval/ SWILL afval vergisters (composteermachines) zetten organisch afval efficiënt om in waardevolle hulpbronnen, verminderen CO2- en methaanemissies en verlagen de kosten voor afvalverwerking.

De enzymatische producten die we aanbieden, bieden effectieve reinigings-, plaagbestrijdings- en bodemverbeteringsoplossingen, terwijl het gebruik van chemicaliën wordt geminimaliseerd en een veiligere en groenere werkomgeving wordt bevorderd.

Bovendien elimineren onze groene verpakkingsalternatieven de noodzaak van op fossiele brandstoffen gebaseerde kunststoffen, wat de milieuschade vermindert en aantrekkelijk is voor milieubewuste consumenten.

Word wederverkoper van
GS-Food Waste Digesters

Interesse om consultant te worden voor onze vergisters voor Swill afval? Laten we contact opnemen en kijken of er een match is.

UPDATE: We hebben besloten om nieuwe wederverkopers tot het vierde kwartaal van 2024 on hold te zetten.

GS-Food Waste Digesters heeft onlangs een gedurfde beslissing genomen: We stoppen tijdelijk met het werven van nieuwe wederverkopers. Waarom? Omdat we werken aan een baanbrekend nieuw ontwerp voor composteer machines. Deze machines staan op het punt om de afvalverwerking opnieuw vorm te geven, omdat ze efficiënter, milieuvriendelijker en kosteneffectiever zijn.

Maar onze visie houdt daar niet op. We zijn van plan om onze wederverkopers niet alleen composteermachines aan te bieden, maar een compleet pakket. Dit omvat intensieve training, marketingondersteuning en toegang tot een scala aan aanvullende producten en diensten. Het doel? Een sterk netwerk van wederverkopers creëren die uitgebreide afvalbeheeroplossingen kunnen bieden.