Ons product:
Groene verpakkingen

Welkom op onze Groene Verpakkingen pagina, waar duurzaamheid samensmelt met innovatie. Bij GS-Food Waste Digesters zijn we toegewijd aan het bieden van milieuvriendelijke alternatieven voor verpakkingen van fossiele olieplastic. Ons assortiment omvat producten vervaardigd uit plantaardige materialen of composteerbare verbindingen, die veelzijdige oplossingen bieden voor verschillende verpakkingsbehoeften. Of het nu gaat om bestek, voedselcontainers of verpakkingsmaterialen, onze producten zijn ontworpen om te worden afgebroken binnen onze GS-Food Waste Digesters, waardoor afval wordt geminimaliseerd en circulariteit wordt bevorderd. Sluit u aan bij ons in het omarmen van groenere verpakkingskeuzes voor een duurzamere toekomst.

potato starch compostable packaging - composteerbare verpakkingen gemaakt van aardappelzetmeel
cups, bowls compostable packaging - plant-based packaging

Sluit je aan bij de Groene Verpakkingsrevolutie: Duurzame Oplossingen voor een Betere Toekomst.

Groene verpakkingen

We zijn enorm trots om ons assortiment alternatieve producten te presenteren, vervaardigd met een diepe toewijding aan milieuduurzaamheid. Door plantaardige en composteerbare alternatieven te bieden voor traditioneel fossiel plastic, bieden we niet alleen oplossingen; we zijn de aanjagers van een beweging naar een groenere, meer duurzame toekomst.

Onze alternatieve producten bieden tal van voordelen voor onze klanten en het milieu. Ten eerste bieden ze een levensvatbare milieuvriendelijke optie die aansluit bij de groeiende vraag van consumenten naar duurzame keuzes. Door te kiezen voor plantaardige en composteerbare producten tonen onze klanten hun toewijding aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk en het minimaliseren van milieueffecten.

De meeste van onze plantaardige en composteerbare producten zijn ook ontworpen om compatibel te zijn met onze GS-Food Waste Digesters, waardoor efficiënt afvalbeheer mogelijk is en bijdraagt aan circulariteit in de afvalstroom.

Uiteindelijk vertegenwoordigen onze plantaardige en composteerbare producten meer dan alleen verpakkingsoplossingen; ze belichamen een visie van een wereld waar duurzaamheid en milieubeheer integraal zijn in elk aspect van het dagelijks leven. We zijn enthousiast om voorop te lopen in deze beweging en kijken ernaar uit om positieve verandering te blijven stimuleren voor onze klanten en de planeet.

Onze groene verpakking oplossingen

Onze selectie van op planten gebaseerde producten is zorgvuldig samengesteld om compatibiliteit te garanderen met onze GS-Food Waste Digesters. Deze speciaal gekozen materialen, waaronder suikerrietpulp, papierpulp foamed PLA en aardappelzetmeel, zijn ontworpen om efficiënt af te breken in onze machines, waardoor afval wordt geminimaliseerd en milieuvoordelen worden gemaximaliseerd. Door voor deze producten te kiezen, omarmt u niet alleen duurzaamheid, maar draagt u ook bij aan een schonere, groenere toekomst voor komende generaties.

bestek van Plantaardig materiaal

Maak kennis met onze milieuvriendelijke bestekoplossing – vervaardigd uit suikerrietpulp, papierpulp en aardappelzetmeel, bieden deze gebruiksvoorwerpen een duurzaam alternatief voor eenmalig plastic. Ontworpen om aan te sluiten bij onze toewijding aan milieubewustzijn, worden deze materialen specifiek gekozen vanwege hun vermogen om efficiënt afgebroken te worden in onze GS-Food Waste Digesters, met minimale impact op de planeet als resultaat.

Hoewel bamboe- en houten bestek natuurlijke keuzes lijken, maakt hun dichte samenstelling het moeilijk om ze effectief af te breken in onze machines. Als pioniers in groene verpakkingsoplossingen bieden wij deskundige begeleiding bij het selecteren van de juiste materialen voor uw behoeften, zodat elk gebruiksvoorwerp niet alleen zijn doel dient, maar ook bijdraagt aan een schonere, groenere toekomst.

Kies voor ons composteerbare bestekassortiment en sluit u aan bij ons om een positieve impact op het milieu te maken, maaltijd na maaltijd.

Suikerriet take-away

Maak kennis met onze milieuvriendelijke groene verpakkingen voor take-away: de schaaltjes gemaakt van geëxpandeerd (Foamed) PLA . In tegenstelling tot traditioneel piepschuim gemaakt van fossiele plastics, dat honderden jaren kan duren om af te breken en schadelijke chemicaliën in het milieu kan vrijgeven, bieden onze geëxpandeerde PLA-schaaltjes een duurzaam alternatief dat de milieubelasting aanzienlijk vermindert.

Foamed PLA wordt gewonnen uit hernieuwbare bronnen zoals maïszetmeel of suikerriet, waardoor het biologisch afbreekbaar en composteerbaar is. Dit betekent dat het aan het einde van zijn levenscyclus veilig terug kan worden gegeven aan de aarde, waardoor de gezondheid van de bodem wordt verrijkt en afval wordt geminimaliseerd.

Door te kiezen voor foamed PLA-schaaltjes boven piepschuim, kunnen bedrijven hun betrokkenheid bij duurzaamheid aantonen en klanten een verantwoorde verpakkingsoptie bieden. Bovendien zijn onze geëxpandeerde PLA-schaaltjes lichtgewicht, duurzaam en veelzijdig, waardoor ze voldoen aan de praktische behoeften van horecagelegenheden en consumenten.

Bovendien zijn onze geëxpandeerde PLA-schaaltjes compatibel met onze GS-Food Waste Digesters, waardoor efficiënte verwijdering en vertering van voedselafval en verpakkingsmaterialen in een enkel systeem mogelijk is. Deze geïntegreerde aanpak optimaliseert niet alleen de afvalverwerkingsprocessen, maar maximaliseert ook de milieuvoordelen van onze producten.

foamed PLA clamshells - plant-based - PLA - green packaging

Meer producten

Naast schaaltjes is ons milieuvriendelijke foamed PLA-materiaal ook beschikbaar in verschillende andere verpakkingsopties, waaronder dienbladen, schoolplaten en borden. Deze groene verpakkingen bieden dezelfde milieuvriendelijke voordelen als onze schaaltjes en bieden een duurzame oplossing voor een breed scala aan toepassingen in de voedingsindustrie. Met hun biologisch afbreekbare en composteerbare eigenschappen dragen ze bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie. Bovendien zijn ze, net als onze schaaltjes, volledig compatibel met onze GS-Food Waste Digesters, waardoor efficiënte verwijdering en vertering van verpakkingsmaterialen naast voedselafval wordt gegarandeerd.

foamed PLA compostable packaging. PLA bakjes, hamburger bakjes, take away verpakking, PLA lunch bakjes en trays. Comppsteerbaar materiaal
foamed PLA compostable packaging. PLA bakjes, hamburger bakjes, take away verpakking, PLA lunch bakjes en trays. Comppsteerbaar materiaal

In wateroplosbare servetten

Wateroplosbare servetten zijn een ideale aanvulling op onze machines vanwege hun biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke karakter. Gemaakt van wateroplosbare materialen, breken deze servetten gemakkelijk af wanneer ze in contact komen met vocht, waardoor ze geschikt zijn voor verwijdering in onze GS-voedselafvalvergisters. Dit vereenvoudigt niet alleen de afvalverwerkingsprocessen, maar versterkt ook duurzaamheidsinspanningen in horeca-instellingen.

Bovendien vereenvoudigt het gebruik van wateroplosbare servetten de reinigingsprocedures voor borden in restaurants. Wanneer borden terugkomen van klanten, kunnen eventuele achtergebleven voedselresten, samen met de wateroplosbare servetten, rechtstreeks in de GS-voedselafvalvergister worden geplaatst. Dit stroomlijnt de opruimtaken voor het personeel, vermindert de tijd en moeite die nodig is voor het apart sorteren en verwijderen van servetten en voedselafval.

Door wateroplosbare servetten in hun bedrijfsvoering te integreren en onze vergisters te gebruiken, kunnen restaurants een efficiëntere en milieubewuste aanpak van afvalbeheer realiseren. Dit komt niet alleen ten goede aan de instelling door operationele kosten te verlagen, maar draagt ook bij aan algemene duurzaamheidsdoelstellingen en bevordert een groenere eetervaring voor klanten.

aardappelzetmeel
borden en schalen

Maak kennis met onze reeks milieuvriendelijke groene verpakkingen gemaakt van aardappelzetmeel, een hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar materiaal dat perfect aansluit bij onze toewijding aan duurzaamheid. Deze innovatieve producten bieden een groen alternatief voor traditionele verpakkingsmaterialen en zijn ontworpen om efficiënt af te breken in onze GS-Food Waste Digesters, waardoor ze bijdragen aan circulaire afvalbeheerpraktijken.

Onze verpakkingsmogelijkheden van aardappelzetmeel voldoen aan verschillende behoeften, waarbij sommige geschikt zijn voor droge producten en andere verbeterde barrières bieden voor vocht- en vetbestendigheid. Afhankelijk van de leverancier kunnen we aardappelzetmeelproducten leveren met verschillende barrière-eigenschappen, waardoor ze compatibel zijn met een breed scala aan voedingsmiddelen.

Hoewel verpakkingsoplossingen van aardappelzetmeel mogelijk iets lagere barrières hebben in vergelijking met materialen van foamed PLA, bieden ze een aantrekkelijk prijspunt, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn voor verpakkingsbehoeften op korte termijn. Door deze producten in hun bedrijfsvoering op te nemen, kunnen bedrijven hun milieuverantwoordelijkheid tonen en tegelijkertijd profiteren van betaalbare en duurzame verpakkingsoplossingen.

Onze 3 pilaren

In de hedendaagse milieubewuste wereld onderscheiden onze drie productlijnen zich door hun impactvolle bijdragen. Onze voedselafval/ SWILL afval vergisters (composteermachines) zetten organisch afval efficiënt om in waardevolle hulpbronnen, verminderen CO2- en methaanemissies en verlagen de kosten voor afvalverwerking.

De enzymatische producten die we aanbieden, bieden effectieve reinigings-, plaagbestrijdings- en bodemverbeteringsoplossingen, terwijl het gebruik van chemicaliën wordt geminimaliseerd en een veiligere en groenere werkomgeving wordt bevorderd.

Bovendien elimineren onze groene verpakkingsalternatieven de noodzaak van op fossiele brandstoffen gebaseerde kunststoffen, wat de milieuschade vermindert en aantrekkelijk is voor milieubewuste consumenten.

Word wederverkoper van
GS-Food Waste Digesters

Interesse om consultant te worden voor onze vergisters voor Swill afval? Laten we contact opnemen en kijken of er een match is.

UPDATE: We hebben besloten om nieuwe wederverkopers tot het vierde kwartaal van 2024 on hold te zetten.

GS-Food Waste Digesters heeft onlangs een gedurfde beslissing genomen: We stoppen tijdelijk met het werven van nieuwe wederverkopers. Waarom? Omdat we werken aan een baanbrekend nieuw ontwerp voor composteer machines. Deze machines staan op het punt om de afvalverwerking opnieuw vorm te geven, omdat ze efficiënter, milieuvriendelijker en kosteneffectiever zijn.

Maar onze visie houdt daar niet op. We zijn van plan om onze wederverkopers niet alleen composteermachines aan te bieden, maar een compleet pakket. Dit omvat intensieve training, marketingondersteuning en toegang tot een scala aan aanvullende producten en diensten. Het doel? Een sterk netwerk van wederverkopers creëren die uitgebreide afvalbeheeroplossingen kunnen bieden.