Onze producten:
Enzymatische producten

Ontdek de kracht van de natuur met onze enzymatische producten, speciaal ontworpen om milieuvriendelijke oplossingen te bieden voor uiteenlopende toepassingen. Van reiniging en ongediertebestrijding tot bodemverbetering en verder, onze enzymatische formuleringen benutten de natuurlijke capaciteiten van enzymen om effectieve en duurzame resultaten te leveren. Sluit je bij ons aan in het omarmen van een groenere benadering van alledaagse taken, waar prestaties samenkomen met milieubewustzijn.

tubes of enzymatic products
cleaning products with enzymes - no chemicals

Enzymatische Innovaties voor Milieuvriendelijke Oplossingen.

Ontgrendel het potentieel van de natuurlijke krachtpatser met onze enzymatische producten, ontwikkeld om diverse industrieën te revolutioneren. Enzymen, de kleine katalysatoren van het leven, staan centraal in onze innovatieve oplossingen en bieden een duurzaam alternatief voor conventionele methoden. Van schoonmaken en ongediertebestrijding tot bodemverbetering en verder, onze enzymatische formuleringen benutten de inherente kracht van de natuur om ongeëvenaarde resultaten te behalen, terwijl de milieubelasting wordt geminimaliseerd.

Op het gebied van schoonmaken werken onze enzymatische producten onvermoeibaar om hardnekkige vlekken en organisch materiaal af te breken, waardoor oppervlakken sprankelend schoon worden zonder de noodzaak van agressieve chemicaliën. Of het nu gaat om het bestrijden van vet in keukens, vlekken op tapijten of geuren in badkamers, onze enzymatische reinigers bieden een veilige en effectieve oplossing voor zowel residentiële als commerciële omgevingen.

Maar de kracht van enzymen strekt zich verder uit dan alleen schoonmaken. In de landbouw bevorderen onze enzymatische bodemverbeteraars gezondere, voedzamere bodems, wat leidt tot verbeterde gewasopbrengsten en duurzaamheid. Door de opname van voedingsstoffen te optimaliseren en gunstige microbiële activiteit te bevorderen, ondersteunen onze enzymatische oplossingen de groei van levendige planten, terwijl de behoefte aan synthetische meststoffen en pesticiden wordt verminderd.

Op het gebied van voedselverwerking staan enzymen als onmisbare bondgenoten, die productieprocessen revolutioneren en de kwaliteit van producten verhogen. Deze biokatalysatoren vervullen diverse rollen, variërend van het verbeteren van smaakprofielen tot het verbeteren van textuur en het verlengen van de houdbaarheid.

Met onze enzymatische producten zijn de mogelijkheden eindeloos. Van het bevorderen van de gezondheid van de bodem tot het handhaven van schone en ongediertevrije omgevingen, vertegenwoordigen onze formuleringen een paradigmaverschuiving naar duurzame praktijken die zowel mensen als de planeet ten goede komen. Sluit je bij ons aan in het benutten van de kracht van enzymen voor een groenere, schonere en meer duurzame toekomst.

Enzymen en onze composteer machines

In het kader van voedselafvalvergisters verbetert het gebruik van de juiste enzymen de efficiëntie en effectiviteit van het verteringsproces door de afbraak van verschillende componenten van voedselafval te versnellen. Dit omvat koolhydraten, eiwitten en vetten, die vaak de belangrijkste bestanddelen van voedselafval zijn.

Dit is hoe het aerobe enzymatische proces werkt in onze voedselafval machines

  • Introduceren van enzymen: Enzymenmixen die specifiek zijn geformuleerd voor het afbreken van verschillende soorten voedselafval worden toegevoegd aan de vergister. Deze enzymenmixen zijn ontworpen om specifieke componenten van de afvalstroom aan te pakken, zoals vezelrijk afval van aardappelen of afval met een teveel aan vet.

  • Enzymatische afbraak: Zodra ze in de vergister zijn geïntroduceerd, beginnen de enzymen chemische reacties te katalyseren die complexe organische moleculen afbreken tot eenvoudigere verbindingen. Bijvoorbeeld, enzymen zoals amylase breken complexe koolhydraten af tot eenvoudige suikers, proteasen breken eiwitten af tot aminozuren, en lipasen breken vetten af tot vetzuren en glycerol.

  • Microbiële consumptie: De eenvoudigere verbindingen die zijn geproduceerd door de enzymatische afbraak worden gemakkelijker geconsumeerd door micro-organismen die aanwezig zijn in de vergister. Deze micro-organismen metaboliseren de verbindingen als voedselbron, waarbij ze deze verder afbreken tot water, kooldioxide en andere bijproducten.

  • Verbeterde verterings-efficiëntie: Door de afbraak van organisch materiaal te versnellen, verbeteren enzymen de algehele efficiëntie van het verteringsproces. Dit resulteert in snellere verteringsnelheden en hogere niveaus van omzetting van afval in bruikbare bijproducten, zoals biogas of compost.

Het gebruik van exclusieve enzymenmixen die zijn afgestemd op specifieke afvalstromen, zoals vezelrijk afval of extra vet voedselafval, maakt gerichte en geoptimaliseerde verteringsprocessen mogelijk. Door enzymformuleringen aan te passen, kan de vertering van diverse afvalstromen effectiever worden beheerd, waarbij de conversie van organisch materiaal naar waardevolle eindproducten wordt gemaximaliseerd.

Ceres

Voor restaurant, hotels, fast-food en bedrijfskantines.

Caelus

Voor wat grotere restaurants, hotels, catering, bakkerijen.

Gaia (z.s.m. foto's)

Restaurants, catering, ziekenhuizen, universiteiten.

Telluris (z.s.m. foto's)

Cruiseschepen, ziekenhuizen, voedselverwerkende bedrijven

onze modellen

GS-Food waste digesters

Enzymatische schoonmaakproducten

Enzymatische reinigingsproducten maken gebruik van de kracht van enzymen om verschillende soorten vlekken en vervuilingen af te breken en te verwijderen, waaronder organisch materiaal zoals voedselresten, oliën en eiwitten. Deze producten worden veel gebruikt in huishoudelijke schoonmaakmiddelen, wasmiddelen en industriële reinigingstoepassingen vanwege hun effectiviteit, milieuvriendelijkheid en veiligheid in vergelijking met traditionele chemische reinigers. Dit is hoe enzymatische reinigingsproducten werken in verschillende contexten:

Wasmiddelen:
Enzymatische wasmiddelen bevatten specifieke enzymen die verschillende soorten vlekken aanpakken. Proteasen breken eiwitgebaseerde vlekken af zoals bloed en zweet, lipasen pakken vette vlekken aan zoals oliën en vetten, en amylasen richten zich op zetmeelgebaseerde vlekken zoals die van voedsel. Wanneer ze aan de was worden toegevoegd, werken deze enzymen om de moleculaire structuur van vlekken af te breken en ze los te maken van de vezels van de stof.
Oppervlaktereinigers:
Enzymatische oppervlaktereinigers worden gebruikt om verschillende oppervlakken schoon te maken, waaronder aanrechten, vloeren en keukenapparatuur. Net als wasmiddelen bevatten deze reinigers enzymen zoals proteasen, amylasen en lipasen die zich richten op specifieke soorten vuil en vlekken die vaak op oppervlakken voorkomen.
Desinfectiemiddelen:
Enzymatische desinfectiemiddelen combineren de reinigingskracht van enzymen met antimicrobiële middelen om zowel reiniging als desinfectie in één product te bieden. Enzymen helpen bij het afbreken van organische vervuilingen en biofilms, waardoor het gemakkelijker wordt voor de antimicrobiële middelen om bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers te doordringen en te doden. Deze producten worden veel gebruikt in gezondheidszorginstellingen, voedselverwerkende bedrijven en andere omgevingen waar grondige reiniging en desinfectie van cruciaal belang zijn.

Enzymen voor de agrarische sector

Enzymatische landbouwproducten zijn formuleringen die specifieke enzymen bevatten die zijn ontworpen om verschillende landbouwuitdagingen aan te pakken. Deze enzymen zijn afkomstig van natuurlijke bronnen en worden zorgvuldig geselecteerd om specifieke functies te vervullen op het gebied van bodemverbetering, plaagbestrijding, afstotendheid en dierlijke voeding.

Voordelen van Enzymatische Landbouwproducten:

Verbeterde Bodemgezondheid:
Enzymatische bodemverbeteraars bevorderen de bodemstructuur en vruchtbaarheid door organisch materiaal af te breken, de beschikbaarheid van voedingsstoffen te verhogen en gunstige microbiële activiteit te stimuleren. Dit leidt tot verbeterde bodemgezondheid, verhoogde gewasopbrengsten en betere veerkracht van planten tegen milieu-invloeden.
Effectieve Ongediertebestrijding:
Enzymatische plaagbestrijdingsoplossingen bieden een veilig en milieuvriendelijk alternatief voor chemische pesticiden. Door de biologische processen van plagen, zoals spijsvertering of voortplanting, te richten, helpen deze producten om plaagpopulaties te beheren met minimale schade aan nuttige organismen en het milieu.
Natuurlijke Afstotendheid:
Enzymatische afweermiddelen maken gebruik van de kracht van specifieke enzymen om plagen, insecten en andere ongewenste organismen af ​​te weren van gewassen, vee en agrarische terreinen. Deze afweermiddelen bieden een niet-toxische en duurzame methode om gewassen te beschermen en de gezondheid en veiligheid van dieren te waarborgen.
Verbeterd Dierenvoer:
Enzymatische voedingsadditieven voor dieren verbeteren de verteerbaarheid en voedingswaarde van voederbestanddelen, wat leidt tot een betere groei, gezondheid en prestaties van dieren. Door complexe voedingsstoffen af ​​te breken tot eenvoudigere vormen, verbeteren deze additieven de opname van voedingsstoffen en optimaliseren ze de voederbenutting.

Enzymen voor de voedselverwerkende industrie

Enzymatische producten voor de voedingsmiddelenindustrie zijn formuleringen die specifieke enzymen bevatten die zijn geselecteerd vanwege hun vermogen om gewenste functies te vervullen in voedselverwerkingstoepassingen. Deze enzymen zijn afkomstig van natuurlijke bronnen en zijn zorgvuldig ontworpen om specifieke componenten van grondstoffen of verwerkingsbijproducten te targeten.

Enzymatische producten worden gebruikt voor een breed scala aan doeleinden in de voedingsmiddelenindustrie, waaronder:

  • Verbeterde Opbrengst en Kwaliteit: Enzymen helpen bij het optimaliseren van verwerkingsomstandigheden, resulterend in hogere opbrengsten en verbeterde productkwaliteit. Ze verbeteren de efficiëntie van verschillende processen, zoals extractie, fermentatie en deegconditionering, wat resulteert in superieure eindproducten.
  • Procesefficiëntie: Enzymen katalyseren reacties die anders langzaam zouden verlopen of schadelijke chemische behandelingen vereisen. Dit verbetert de procesefficiëntie, vermindert de verwerkingstijd en minimaliseert het energieverbruik, waardoor de productiekosten worden verlaagd.
  • Consistentie en Uniformiteit: Enzymatische producten zorgen voor consistentie en uniformiteit in voedselproducten door factoren zoals textuur, smaak en houdbaarheid te controleren. Ze helpen productieprocessen te standaardiseren en productkwaliteit te handhaven over verschillende batches.
Voordelen van Enzymatische Producten:
  • Verbeterde Verwerkingsefficiëntie: Enzymen versnellen biochemische reacties, waardoor de verwerkingstijd en het energieverbruik worden verminderd. Dit leidt tot een verhoogde productiviteit en doorvoer in voedselverwerkingsfaciliteiten.
  • Verbeterde Productkwaliteit: Enzymen optimaliseren verschillende aspecten van voedselproductie, zoals textuur, smaak en nutritionele inhoud. Ze helpen bij het handhaven van productconsistentie en uniformiteit over verschillende batches, resulterend in hoogwaardige eindproducten die voldoen aan de verwachtingen van consumenten.
  • Verlengde Houdbaarheid: Enzymen kunnen de conservering van voedsel verbeteren door bederfreacties en microbiële groei te remmen. Dit verlengt de houdbaarheid van bederfelijke voedingsmiddelen, vermindert voedselverspilling en verbetert over het algemeen de productstabiliteit.

Onze 3 pilaren

In de hedendaagse milieubewuste wereld onderscheiden onze drie productlijnen zich door hun impactvolle bijdragen. Onze voedselafval/ SWILL afval vergisters (composteermachines) zetten organisch afval efficiënt om in waardevolle hulpbronnen, verminderen CO2- en methaanemissies en verlagen de kosten voor afvalverwerking.

De enzymatische producten die we aanbieden, bieden effectieve reinigings-, plaagbestrijdings- en bodemverbeteringsoplossingen, terwijl het gebruik van chemicaliën wordt geminimaliseerd en een veiligere en groenere werkomgeving wordt bevorderd.

Bovendien elimineren onze groene verpakkingsalternatieven de noodzaak van op fossiele brandstoffen gebaseerde kunststoffen, wat de milieuschade vermindert en aantrekkelijk is voor milieubewuste consumenten.

Innovatie en kwaliteit: Samen streven naar duurzame excellentie

Samenwerken met gewaardeerde partners van hoogstaande kwaliteits producten stelt ons in staat om eersteklas componenten in onze composteermachines te integreren, waardoor hun prestaties en duurzaamheid worden verbeterd. Geavanceerde elektronische componenten van Panasonic, precisiesensoren van IFM Electronic en betrouwbare krachtoplossingen van Varvel Motoronderdelen zijn slechts enkele voorbeelden van de hoogwaardige onderdelen die we in onze machines integreren.

Door samen te werken met internationaal gerenommeerde bedrijven krijgen we toegang tot een uitgebreid netwerk van middelen, expertise en geavanceerde technologie. Dit stelt ons in staat om GS-Food Waste Digesters te ontwerpen en te produceren die niet alleen voldoen aan, maar de industriestandaarden overtreffen, waardoor ze jarenlang soepel kunnen draaien.

In wezen is het partnerschap met internationale partners essentieel voor GS-Food Waste Digesters om ongeëvenaarde betrouwbaarheid, duurzaamheid en service te bieden aan onze klanten. Samen streven we ernaar ervoor te zorgen dat onze machines foutloos werken en duurzame afvalbeheeroplossingen bieden die een positieve impact hebben op het milieu en gemeenschappen wereldwijd.

Word wederverkoper van
GS-Food Waste Digesters

Interesse om consultant te worden voor onze vergisters voor Swill afval? Laten we contact opnemen en kijken of er een match is.

UPDATE: We hebben besloten om nieuwe wederverkopers tot het vierde kwartaal van 2024 on hold te zetten.

GS-Food Waste Digesters heeft onlangs een gedurfde beslissing genomen: We stoppen tijdelijk met het werven van nieuwe wederverkopers. Waarom? Omdat we werken aan een baanbrekend nieuw ontwerp voor composteer machines. Deze machines staan op het punt om de afvalverwerking opnieuw vorm te geven, omdat ze efficiënter, milieuvriendelijker en kosteneffectiever zijn.

Maar onze visie houdt daar niet op. We zijn van plan om onze wederverkopers niet alleen composteermachines aan te bieden, maar een compleet pakket. Dit omvat intensieve training, marketingondersteuning en toegang tot een scala aan aanvullende producten en diensten. Het doel? Een sterk netwerk van wederverkopers creëren die uitgebreide afvalbeheeroplossingen kunnen bieden.