Bereikbaar voor duurzame oplossingen: Neem contact met ons op en maak een verschil!

Laat van je horen, we staan voor je klaar

Contact gegevens

Ons adres

Communicatie

Onze 3 pilaren

In de hedendaagse milieubewuste wereld onderscheiden onze drie productlijnen zich door hun impactvolle bijdragen. Onze voedselafval/ SWILL afval vergisters (composteermachines) zetten organisch afval efficiënt om in waardevolle hulpbronnen, verminderen CO2- en methaanemissies en verlagen de kosten voor afvalverwerking.

De enzymatische producten die we aanbieden, bieden effectieve reinigings-, plaagbestrijdings- en bodemverbeteringsoplossingen, terwijl het gebruik van chemicaliën wordt geminimaliseerd en een veiligere en groenere werkomgeving wordt bevorderd.

Bovendien elimineren onze groene verpakkingsalternatieven de noodzaak van op fossiele brandstoffen gebaseerde kunststoffen, wat de milieuschade vermindert en aantrekkelijk is voor milieubewuste consumenten.

Voordelen van onze machines

De expertise van onze vergister ligt in zijn vermogen om voedselafval snel en efficiënt af te breken door middel van enzymatische aerobe afbraak proces. Dit proces maakt gebruik van de kracht van onze speciale enzymenmixen in combinatie met onze machine en een gecontroleerd proces om complexe organische verbindingen om te zetten in eenvoudigere componenten.

GS-Food Waste Digester - composting machine - digester - composter - LFC - Food waste composting machine

geen gedoe

In tegenstelling tot traditionele aerobe vergisters, levert onze machine geen compost op als eindproduct. Deze unieke benadering elimineert de noodzaak voor aanvullend afvalbeheer, waardoor de werklast en het gedoe verminderen.

Ja, ook vloeistof

Onze GS-Food Waste Digesters zijn ontworpen om niet alleen vast Swill afvalte verwerken, maar ook vloeibare producten zoals soepen en sauzen. Een prestatie die ongeëvenaard is door andere vloeibare aerobe vergisters op de markt.

unieke enzymen

Onze enzymmixen zijn speciaal voor ons ontwikkeld en richten zich op specifieke organische moleculen in het voedselafval, waardoor hun afbraak wordt geïnitieerd. Proteasen pakken eiwitten aan, lipasen richten zich op vetten, enzovoort.

zo simpel

Een van de belangrijkste voordelen is de functie voor op afstand beheer. Plaats eenvoudig het voedselafval in de machine, en wij regelen de rest. Ons deskundige team beheert de machines op afstand, wat zorgt voor een moeiteloze ervaring voor uw personeel.

vet verdwijnt

Een van onze enzymen in onze mix is speciaal ontworpen om het vet en de olie in Swill afval af te breken, resulterend in een vetvrije afvalstroom. Geen verstopping van rioolbuizen of overbelaste vetafscheiders met onze machines.

volledig ontzorgd

Onze service is ontworpen om uitgebreide ondersteuning te bieden. Het servicecontract omvat volledige ondersteuning vanuit ons centrum, online monitoring en machineaanpassingen. Bovendien dekt het contract de levering van enzymen en procesmaterialen.

Word wederverkoper van
GS-Food Waste Digesters

Interesse om consultant te worden voor onze vergisters voor Swill afval? Laten we contact opnemen en kijken of er een match is.

UPDATE: We hebben besloten om nieuwe wederverkopers tot het vierde kwartaal van 2024 on hold te zetten.

GS-Food Waste Digesters heeft onlangs een gedurfde beslissing genomen: We stoppen tijdelijk met het werven van nieuwe wederverkopers. Waarom? Omdat we werken aan een baanbrekend nieuw ontwerp voor composteer machines. Deze machines staan op het punt om de afvalverwerking opnieuw vorm te geven, omdat ze efficiënter, milieuvriendelijker en kosteneffectiever zijn.

Maar onze visie houdt daar niet op. We zijn van plan om onze wederverkopers niet alleen composteermachines aan te bieden, maar een compleet pakket. Dit omvat intensieve training, marketingondersteuning en toegang tot een scala aan aanvullende producten en diensten. Het doel? Een sterk netwerk van wederverkopers creëren die uitgebreide afvalbeheeroplossingen kunnen bieden.

 Here are some of the benefits of using a liquid food waste digester compared to a curbside collection system.

Wastewater treatment processes are integral not only for purifying water but also for extracting valuable raw materials from sewage, contributing to sustainability and resource conservation.

The different building blocks that come out of food waste when digested by enzymes are simple sugars, amino acids, and fatty acids.

Our machines discharge the digested food waste into the sewage that eventually ends up at a wastewater treatment plant, where all the sewage wastewater is treated.

Methane (CH4) is a potent greenhouse gas that plays a significant role in global warming. It is the second most important greenhouse gas after carbon dioxide (CO2) in terms of its impact on climate change.